След огромния успех на Барби“, 33-годишната Марго Роби ще продуцира

...
След огромния успех на Барби“, 33-годишната Марго Роби ще продуцира
Коментари Харесай

След успеха на „Барби“: Марго Роби ще продуцира филм за „Монополи“

След големия триумф на „ Барби “, 33-годишната Марго Роби ще продуцира филм за „ Монополи ”, дружно с Том Акерли, брачният партньор ѝ и Джоузи Макнамара.

Базиран на класическата едноименна настолна игра, идният филм ще се популяризира от Lionsgate и ще бъде продуциран от Hasbro Entertainment.

Margot Robbie's production company LuckyChap is set to team with toy manufacturing giant Hasbro to produce a movie based on the ever-popular board game classic 'Monopoly'.

Robbie's production company has most recently announced its involvement in producing a live-action adaption…
— 10 News First (@10NewsFirst)
" Не бих могъл да си показва по-добър продуцентски екип " , съобщи ръководителят на Lionsgate Адам Фогелсън.

" Те са изключителни продуценти, които избират плановете си с доста мисъл и внимание, и се причисляват към " Монополи " с ясна позиция. "

Ръководителят на филмовия отдел на Hasbro Зев Форман съобщи: " Като една от най-емблематичните игри в света, " Монополи " дава невероятна платформа за благоприятни условия за описване на истории. "

" Развълнувани сме, че неповторимата визия на LuckyChap и Lionsgate е дружно с нас, с цел да пренесем тази историческа част от известната просвета на огромния екран " , добави Форман.

„ Барби “, последната премиера на LuckyChap, завоюва над 1,4 млн. $ в международния боксофис, затвърждавайки мястото си на най-печеливш филм за 2023 година

Margot Robbie to Produce Live-Action 'Monopoly' Movie Following 'Barbie' Success
— People (@people)
Филмът, режисиран от Грета Гервиг, беше номиниран за осем награди " Оскар " на церемонията предишния месец и взе премия за най-хубава истинска ария, за песента на Били Айлиш " What Was I Made For? ".

Освен кино лентата за Монополи, LuckyChap се сплотява и с Рой Лий и Мири Юн от Vertigo Entertainment, с цел да пусне кино акомодация на „ The Sims “, съгласно Variety.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР