След обсъждане на ситуацията и разглеждане на възможностите за оцеляване

...
След обсъждане на ситуацията и разглеждане на възможностите за оцеляване
Коментари Харесай

Божков прехвърля акциите на Левски на премиера Борисов

След разискване на обстановката и разглеждане на опциите за оцеляване на ПФК „ Левски “, актуалният притежател на мажоритарния пакет акции господин Георги Попов и господин Васил Божков декларират следното:
“Клубът още веднъж е в извънредно тежко финансово положение, подбудено от умишленото и нелегално заличаване на фирмите, осигуряващи издръжката му. 
Затова прехвърляме акциите на отговорника за погубването на “Левски ”, който нееднократно е заявявал своята подготвеност да се „ погрижи “ за тима и да го избави при промяна на собствеността му – господин Бойко Борисов.
След като Премиерът е изцяло осведомен с актуалната обстановка и неведнъж обществено се е разпореждал със собствеността на акциите – оставяме бъдещeто на клуба в негови ръце. 
Г-н Борисов, поетите от Вас задължения да осигурите финансиране и дейностите Ви, довели до настоящето състояние, както и непрекъснатият напън от ръководения от Вас държавен уред върху клуба, оставят „ Левски “ без други действителни варианти. 
Като някогашни мажоритарни акционери, не един път сме заявявали, че единственото, което ни интересува е възраждането и стабилизирането на „ Левски “. Докато отговорността за това беше наша и след вложените над 24 милиона лв. за една година, клубът се стабилизира и изправи на крайници. Дългове от над 32 млн. лева бяха поетапно погасявани и бе направена и изпълнявана дълготрайна тактика за превръщането му в сполучлив бизнес модел.
Благодарим на управлението на ПФК „ Левски “ за напъните и изключителния професионализъм през последната година.
Благодарим и на последователите на клуба, които направиха казус в историята на международния футбол с дейностите си за издържането на тима през последните месеци. “
Джиросаните акции ще бъдат връчени публично на новия им притежател господин Борисов в 9:00 ч. в Министерски съвет. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР