След обиска до голо в пловдивска дискотека собственикът й Деян

...
След обиска до голо в пловдивска дискотека собственикът й Деян
Коментари Харесай

След обиска до голо в пловдивска дискотека собственикът със сигнал в прокуратурата

След обиска до голо в пловдивска дискотека притежателят й Деян Няйденов е внасъл сигнал в прокуратурата, заяви той пред Българска национална телевизия. Собственикът на дискотеката допълни, че е сега се образуват частни тъжби от хората, които по думите му са били унизени по най-недостоен метод.

" Една цигара марихуана беше открита, преди време имахме инспекция от ГДБОП, отново нахлуха 40-50 индивида в заведението, отново нищо не откриха ", посочи Найденов по отношение на инспекцията на към 400 клиенти на заведението му за опиати от полицията. Той бе безапелационен, че не се прави продажба на неразрешени субстанции в дискотеката, само че не може да подсигурява, че някои от посетителите злоупотребяват с опиати.

Пострадали клиенти описват, че служителите на реда са нахлули в заведението, споделили са, че има акция, само че не са обяснили какво следва. Министерство на вътрешните работи удостовери, че някои от тях са били принудени да се съблекат голи.

" Ще окажем подпомагане на всички наранени, които желаят да подадат тъжба ", ангажира се притежателят на дискотеката.

Според шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Васил Костадинов методът на инспекция на заведението, както и персоналните обиски на лицата са преценени на място от ръководителя на акцията. Комисар Костадинов посочи, че от началото на март е издал заповед за повишен надзор върху пловдивските заведения по линия на опиатите.

От полицията аргументираха дейностите си и с предварителни данни, че в заведението е имало опиати и са работили по закон, като са спазили всички процедури. Все отново е назначена инспекция, която да покаже дали се стигнало до превишаване на полицейските пълномощия.

От Асоциацията на заведенията в България втвърдиха тона към Министерство на вътрешните работи и оповестиха за извънредно безочливо държанието на шефа на пловдивската полиция. От сдружението готвят митинги против полицийския произвол.

" Очакваме от висшите органи на Министерство на вътрешните работи най-малкото опрощение и по-късно вътрешно следствие ", разяснява ръководителят на асоциацията Ричард Алибегов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР