След обилния снеговалеж обстановката във Владая остава тежка, като улиците

...
След обилния снеговалеж обстановката във Владая остава тежка, като улиците
Коментари Харесай

Във Владая останаха 15 часа без ток, в Бояна - 20 часа

След изобилния снеговалеж ситуацията във Владая остава тежка, като улиците към момента са непочистени, а жителите бяха без ток над 15 часа. Учителка в детската градина изясни, че всеобщо родителите на деца закъсняват поради затрудненото напредване.
 
Кметицата на селото Цветанка Здравкова заяви, че само основната улица е изчистена. От неделя не е серпантина да получава известия от локални поданици, които не могат да си купят храна и медикаменти.
 
" От компанията ме увериха, че ще изпратят снегорин, само че той е поднесъл и не е съумял да стигне ", сподели тя пред NOVA.
 
" Имаше хора, които ми алармираха, че са блокирани и не могат да си купят лекарства и храна ", сподели още тя.
 
Над 20 часа без ток след снеговалежа останаха поданици в столичния квартал " Бояна ". Един от тях е танцьорът, прочут от разнообразни телевизионни участия Атанас Месечков.
 
 Атанас Месечков Атанас Месечков Източник: Скрийншот видео кадър
" От нощес, от 19:00 часа вечерта, имаме ток. Преди това 20 часа бяхме без ток, без отопление. Напълно изстина дома ни. Досега най-мащабните изключвания на ток е било за 4 часа. Дойде ни 20 часа доста ", описа Месечков пред NOVA.  
 
Той добави, че хората не са имали публична информация за това какво се случва и от онлайн изданията се е уведомил, че някъде е имал разпален трафопост. " Всички линии бяха недостъпни за информация ", сподели той.
 
Към момента в квартала остава казусът с непочистените дребни улици. " Жителите на ул. " Зелен парк " се движат по пързалка. Тук е безусловно непочистено и е в лед до входа на бул. " България ", сподели още той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР