След няколко спречквания, свързани с липса на пари от сметката

...
След няколко спречквания, свързани с липса на пари от сметката
Коментари Харесай

Удушена с кабел от лаптоп и натъпкана в сак: Гледат делото срещу французина, обвинен в убийството на приятелката си в София /снимки/

След няколко спречквания, свързани с липса на пари от сметката на Соня, Тибо е упражнил побой на момичето, а по-късно я удушил с кабел от преносим компютър.
При оглед в жилището на ул. „ Владайска “, с изключение на тялото на убитата, била открита и дрога.

Предисторията на едно ликвидиране
Няколко дни преди гибелта си, Соня се оплакала на приятелки, че ѝ липсват пари от банковата сметка – 2 500 евро и се съмнявала, че някой е инсталирал зловреден програмен продукт на мобилния ѝ телефон и по този начин е получил достъп до банковата ѝ сметка.
По този мотив възнамерявала пътешестване до Финландия, с цел да посети банката и да подаде сигнал в полицията. Обвиняемият знаел за това пътешестване. На сестра си тя споделила, че липсвали и пари, които криела в жилището. Споделила също, че е разговаряла с Тома и е сигурна, че не той е взел парите.
На 8 май 2022 година в жилището на двойката зародил следващ скандал сдърпване сред тях. Обвиняемият хванал с ръце шията на потърпевшата и почнал да я души. Тя се съпротивлявала, а когато съпротивата намаляла, той взел кабел от преносим компютър и го омотал 5 пъти към шията на Соня. Жената е усещала болежка и е осъзнавала настъпването на личната си гибел, заради което убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убитата, сочат събраните от прокуратурата данни.
След това мъжът вкарал тялото ѝ в сак, който поставил в дрешника.
На 8 май 2022 година Соня имала среща с приятелки. Тома Тибо писал на една от тях, че потърпевшата не се е прибрала след подготовка, а по-късно подал сигнал за изгубването ѝ в полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР