След новината, че Нова телевизия ще остане без синоптички заради

...
След новината, че Нова телевизия ще остане без синоптички заради
Коментари Харесай

Деси Банова откачала от ярост щом я нарекат „синоптичка”

След новината, че Нова телевизия ще остане без синоптички поради бременността на Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, управлението на медията е предложило на Деси Банова да се върне на екран, научи „ Уикенд ”. В момента две от трите хубавици, които оповестяват прогнозата за времето, са в очакване на второто си дете.

Първа в майчинство ще излезе Станкулова, а след нея и Малкоданска. Така Нова телевизия оставала единствено с Лора Георгиева и Николай Василковски, които няма по какъв начин да поемат всички излъчвания. Затова от медиата отправили оферта към брачната половинка на Росен Плевнелиев – Деси, която има 20-годишен опит пред климатичната карта. Тя обаче ненадейно се обидила от предлагането. „ Искам да повеждам лична графа или предаване. Минало ми е времето, в което представях прогнозата “, отрязала предлагането Деси.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди 3 години, когато роди наследник на някогашния президент. Тогава се заприказва, че надали ще се завърне в малкия екран, защото възприема работата си като незадоволително влиятелна. Идеята да бъде просто брачна половинка и майка, въпреки и на някогашен държавен глава  й омръзнала, настояват нейни приятелки. Деси от дълго време имала предпочитание да продължи рубриката си „ Историите на триумфа “, в които представяше съумелите на Запад българи. Засега обаче от Нова й декларирали, че надали ще намерят ефирно време за предаването, само че пък ще се радват тя да показва синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнота заради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска, писа Уикенд.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР