Много жени мечтаят да имат дълга и буйна коса, като

...
Много жени мечтаят да имат дълга и буйна коса, като
Коментари Харесай

Алия Насирова - жената с най-дългата коса в света

Много дами мечтаят да имат дълга и буйна коса, като за задачата съблюдават хранителни диети, одобряват добавки и поставят по всякакъв начин грижи за нея. Алия Насирова обаче от дълго време е постигнала невъзможното - косата й е дълга над два метра и половина.
 5 храни, с които да подпомогнем растежа на косата
5 храни, с които да подпомогнем растежа на косата

Има фактори, с които не можем да се борим, само че храната дефинираме ние

35-годишната Алия е родом от Украйна, само че от много години живее в Братислава със брачна половинка си, където се занимава с графичен дизайн и се грижи за косата си. За благополучие тя притегля толкоз доста внимание, че Алия постоянно получава безвъзмездни артикули от козметичните компании.

В какво се състоят грижите за сходна коса? Тя я мие един път седмично, като това й лишава към половин час. Избягва да употребява сешоар, с цел да не я повреди, което пък й коства съвсем 24 часа, през които косата да изсъхне изцяло.

" Косата ми е много тежка, бих споделила, че тежи колкото котката ми ", признава тя пред Barcroft News. Въпреки тежестта й, Насирова няма желание да се отърве от нея, както я поучават доста мнения в профила й в Instagram.

А почитателите й там не са малко - 225 хиляди. Този месец всичките грижи за косата й се отблагодаряват - Алия става дамата с най-дългата коса в света съгласно Рекордите на Гинес. Колко тъкмо е дълга? 257.33 см.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР