След нова вълна твърдения, че руският президент Владимир Путин се

...
След нова вълна твърдения, че руският президент Владимир Путин се
Коментари Харесай

Двата идентични бункера на Путин: Крие ли се руският президент под земята?

След нова вълна изказвания, че съветският президент Владимир Путин се крие в бункери, а в действителност на визитите в окупираните украински територии е изпращан двойник, представителят на Кремъл Дмтрий Песков изясни, че има „ единствено един Путин “.

„ Вероятно сте чували, че Путин има доста двойници, които работят вместо него, до момента в който той седи в бункер “, сподели Песков на конференция в Москва, преди да се усмихне: „ Това е още една неистина. Виждате сами какъв е нашият президент: той постоянно е бил и е мега деен – тези, които работят до него, мъчно могат да се съпоставят с него. Може единствено да се завижда на силата му. Здравето му, дай Боже, може единствено да се желае. Разбира се, той не седи в никакви бункери. Това също е неистина. “

След визитите на Путин в окипураните от Русия се появиха фрагменти, на които се вижда, че формата на лицето му се трансформира на другите местоположения. Така се появиха и първите спекулации, че той употребява двойници. Съмненията бяха подхранени и от изказванията, че съветският президент се опасява за здравето и всеки би трябвало да мине през дълга карантина, преди да се срещне с него, до момента в който в окупираните територии той се срещаше със инцидентни хора и даже се здрависваше с тях.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР