След невероятна битка с Мирослав Ангелов и Недялко Сивов в

...
След невероятна битка с Мирослав Ангелов и Недялко Сивов в
Коментари Харесай

Skoda окупира подиума в рали „България“

След невероятна борба с Мирослав Ангелов и Недялко Сивов в границите на 16 стадия, Димитър Илиев и Петър Стойчев завоюваха 50-ото издание на Рали България.

Трети остана Дан Гъртофан. Първите три екипажа се състезават с Skoda Fabia R5.

Шампионите на България на рали и рали-спринт Мирослав Ангелов и Недялко Сивов стартираха водачи във втория ден и в първото минаване на „ Аладжа манастир “ останаха втори на 0,6 сек от спечелилите в стадия Димитър Илиев и Петър Стойчев. Второто минаване бе извоювано от Гиртофан и борбата за успеха остана да се реши на идните дълги 15,5 км две минавания на „ Синдел “. На излизането от макадама автомобилът на Ангелов сервира и излезе в тревата, а цялата обстановка коства на екипажа 10 секунди.

„ Рискувахме доста в този стадий и бяхме на цялостната газ. Направихме неточност и малко, само че не скърбя, тъй като стана отлично съревнование. Бях решил да нападам на тази права и по наша информация досега на излизането сме водили с 8 сек. Поздравявам Димитър Илиев и Петър Стойчев за успеха и чудесното съревнование “, разясни след финала Ангелов.

След 16 спортни прави Димитър Илиев и Петър Стойчев приключиха с време 1.23,44 ч, а Ангелов и Сивов останаха на 10,1 сек. Дан Гиртофан и Тудор Марца са на 2,07 мин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР