След неповторимото музикално и визуално изживяване по време на SOLAR

...
След неповторимото музикално и визуално изживяване по време на SOLAR
Коментари Харесай

Остават броени дни до избухването на SOLAR PLOVDIV 2023 на Гребната база

След неповторимото музикално и образно преживяване по време на SOLAR PLOVDIV 2022 с присъединяване на Armin van Buuren, Topic, Skepta и други, Гребна база още веднъж ще бъде разтресена. Този път от появяването на четири селектирани имена от международната електронна сцена, оповестиха от Община Пловдив.

На 14 юли за първи път в България ще забележим носителят на „ Грами “, именитият Afrojack . Заедно с него ще бъде и една от най-популярните фигури в хаус музиката, Fedde Le Grand. Освен хедлайнерите на SOLAR PLOVDIV 2023, YALTA CLUB кани и определяната като „ бъдещето на денс музиката “, Laura van Dam, както и бразилския актьор с хитовия сингъл “Move Your Body ”, Öwnboss.

SOLAR PLOVDIV 2023. Снимка: Община Пловдив

Да посрещнем Afrojack в България е нещо, което почитателите му у нас чакат дълго. Като един от най-иновативните и търсени актьори в света, носителят на „ Грами “ не стопира да тласка музиката в смели нови направления. От пробива му със сингъла „ Take Over Control ”, холандецът поставя основите на шлагери за реализатори като Beyonce, Pitbull и Will.i.am. През последните няколко години Afrojack беше разгласен за един от 50-те най-важни хора в EDM музиката от Rolling Stone, попадна в листата на Forbes “30 под 30 “, получи щемпел с лика си в Холандия, стана вторият диджей в историята, който циментира ръцете си в Холивудската алея на славата и имаше епично осъществяване по време на антракта на Евровизия 2021, който беше забелязан от над 200 милиона души в 41 страни. През 2021 година Afrojack прави международния шлагер „ HERO “, взаимно с David Guetta, който получи номинация за премия „ Грами “ през идната година и досега е достигнал до впечатляващите 50 милиона стрийма.

SOLAR PLOVDIV 2023. Снимка: Община Пловдив

Не по-малко вълнуваща е и появяването на Fedde Le Grand, който е любим на българската аудитория с участия у нас, които остават в сърцата на почитателите. Независимо дали е в ролята на диджей или продуцент, въздействието на FLG се усеща в целия електронен пейзаж; Той е притежател на безчет награди и ремиксира най-големите актьори в света – от Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Everything But The Girl и Fatboy Slim до Shakira, Rihanna, Mariah Carey, Faithless и личното му музикално ентусиазъм за всички времена Michael Jackson. Повече от десетилетие той е в горната половина на класацията DJ Mag Top 100 и преди малко се завърна на невероятното 22 място, откакто за първи път влезе на същата позиция през далечната 2007 година Le Grand е тук, с цел да остане, а завръщането му в България е мотив за еуфория измежду хилядната му аудитория.

Afrojack и Fedde Le Grand няма да са сами, тъй като зад пулта ще бъдат и още две имена, които си пробиха път на международната сцена и които ще създадат своя дебют в България по време на SOLAR PLOVDIV 2023.

SOLAR PLOVDIV 2023. Снимка: Община Пловдив

Бразилецът Öwnboss е актьорът , който стои зад супер хитовото парче “Move Your Body ”, което се трансформира в четвъртата най-излъчвана ария в света за годината, преминавайки 600 милиона стрийма и беше включена в формалния саундтрак на играта EA SPORTS FORMULA 1. Освен качествените му продукции, Öwnboss е бил посетител на основната сцена на Tomorowlland, Lollapalooza, Creamfields и доста други. Вторият най-слушан диджей в Бразилия ще направи своя дебют в България, както и единствената жена за вечерта, Laura van Dam.

SOLAR PLOVDIV 2023. Снимка: Община Пловдив

Laura van Dam. – изгряващата звезда от Амстердам към този момент има контракти с прогресив хаус лейбъли като Anjunabeats, DOORN, Epic247 и Armada Music, както и живи участия на най-големите и авторитетни фестивали и места, в това число Ultra, Sunburn Festival, Groove Cruise, Parookaville и Privilege Ibiza. Наскоро беше поканена от Armin van Buuren да свири в A State Of Trance Radio, а през юли Laura van Dam идва в Пловдив.
Проектът е част от стратегия НАСЛЕДСТВО на Пловдив-Европейска столица на културата.

Билети за SOLAR Plovdiv 2023 в мрежата на Eventim, YALTA CLUB, OMV и Ticketstation.bg на цени от 70 лв. за елементарните билети и 120 лв. за ВИП достъп.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР