След нелеп инцидент почина Кристина „Вита” Аранда. Тя беше известна

...
След нелеп инцидент почина Кристина „Вита” Аранда. Тя беше известна
Коментари Харесай

Застреляха известна инфлуенсърка, съпруга на футболист и майка на три деца

След безразсъден случай умря Кристина „ Вита” Аранда. Тя беше известна инфлуенсърка, брачна половинка на парагвайският футболист Иван Торес и майка на три деца.

27-годишната хубавица загуби живота си по време на пукотевица на концерт. Трагичният случай се е случил в неделя на 30 януари, а за гибелта на 29-годишната Аранда стана ясно в понеделник.

„ Така ще те запомня, обич моя! С тази красива усмивка и огромно сърце. Ще ми липсваш доста, без теб няма да има нищо като преди “, написа брачна половинка й Торес в своя Instagram, съпроводен с малко видео и фотоси с усмихнатия модел.



„ Благодаря ти за трите деца, с които ме подари, ще дам всичко от себе си, с цел да наподобявам най-малко малко на теб. Обичам те! ", добави потърпевшият състезател.

Според информация на BBC, моделът Аранда е взела участие в музикалния фестивал Ja`umina Fest през уикенда в пространствата на амфитеатъра José Asunción Flores, където се е случила стрелбата. Според източници от полицията, общо двама души са починали на място, а други четирима са ранени.

Торес, който играе за парагвайския клуб Олимпия, прикани почитателите на Кристина (следвана от повече от половин милион души в обществената мрежа), да дойдат и да се сбогуват с нея на погребението й.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР