След некоалицията вече имаме и неротация. Случи се така, че

...
След некоалицията вече имаме и неротация. Случи се така, че
Коментари Харесай

Любомир Кючуков: След некоалицията вече имаме и неротация

След некоалицията към този момент имаме и неротация. Случи се по този начин, че непримири политически съперници използваха интернационалния подтекст да сформират държавно управление, само че към този момент се разбра, че това е била една изкуствена настройка, която не съумява да преоделее вътрешните си несъгласия. Това съобщи нощес в ефира на NOVA NEWS някогашният заместник-министър на външните работи Любомир Кючуков.

Относно атентата край Москва някогашният ни посланик уточни, че съветският президент е направил „ много инсинуативно " изявление, пробвайки се да въвлече Украйна към отговорните за нещастието. По думите му обаче е пределно ясно, че зад зверството стои „ Ислямска страна ", напомняйки, че групировката сама пое отговорност за осъществения атентат.

Кючуков посочи, че интернационалният тероризъм е общ зложелател на всички, даже и по време на война, обяснявайки, че атентатите от подобен тип сеят ненавист на етническа и религиозна основа и разделят и конфронтират обществата.

Международният анализатор направи коментар и за войната в Украйна. Той обясни, че използването на думата „ война " в последното изказване на Кремъл е политическо предизвестие освен към Украйна, само че и към Европейски Съюз и НАТО, че е вероятен и пряк спор сред Русия и Запада.

Това към този момент не е толкоз война за територия, колкото война на заличаване - заличаване на инфраструктура, на техника, на селища и на хора, сподели той.

Според Любомир Кючуков е доста значимо спорът в Украйна да излезе от военното и да премине в политическото съветско, тъй като това би дало по-сигурни гаранции, че Киев няма да се окаже изправен пред проваляне.

В умозаключение добави, че войната би трябвало да завърши с политически договаряния, в случай че не се стигне до световен спор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР