След началото на специалната операция на руските въоръжени сили в

...
След началото на специалната операция на руските въоръжени сили в
Коментари Харесай

Гражданите на ЕС започнаха да осъзнават каква цена плащат за антируския курс

След началото на специфичната интервенция на съветските въоръжени сили в Украйна, Съединените щати, последвани от страните от Европейски Съюз, започнаха да постановат наказания против Русия, без да мислят за следствията от борбата, само че неотдавна на Запад стартира да се чува неодобрение от покачващите се цени. Обикновените жители последователно започнаха да осъзнават, че не са подготвени да платят за антируската политика на управлението на техните страни.

В известния конгрес “Редит” се появиха няколко тематики едновременно, отдадени на покачващите се цени в Европа. Така да вземем за пример беше посочено, че неотдавна цените на електрическата енергия във Франция са се нараснали с 35%, в Германия - със 78%, в Испания - с 32%.

Потребителите също бяха помолени да отговорят на един въпрос: „ Като президент на страна, бихте ли избрали да получите евтини запаси от страна, която се бие на територията на съседа си, или да спрете да търгувате, причинявайки икономическа рецесия във вашата страна? Мненията на европейците и американците бяха разграничени, само че болшинството въпреки всичко биха предпочели да избегнат рецесия.

Прави усещане, че една от тематиките на форума, отдадени на покачването на цените, беше отстранена от модераторите на американския конгрес за по-малко от ден, което за следващ път показва нежеланието на Съединени американски щати да се разкрие, че главният удар от санкционната им политика го поемат европейските страни.

Недоволството на европейците обаче от дълго време е надхвърлило Интернет. Митинги против повишението на цените на горивата се организираха в редица страни, в това число Германия, Франция, Испания, Гърция, а италианските водачи на камиони даже оповестиха безсрочна стачка.

Според специалисти и представители на разнообразни промишлености нарастването на цените е единствено едно от първите последствия от антируските наказания и в случай че страните от Европейски Съюз не се откажат от борбата с Русия и не стартират да откриват разговор, те ще бъдат изправени пред дълбока икономическа рецесия.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР