След началото на мащабната война в Украйна много руски артисти

...
След началото на мащабната война в Украйна много руски артисти
Коментари Харесай

Без перука и на високи токчета Алла Пугачова блести на концерт с Галкин (Вижте как сияе на 73 – Снимки)

След началото на огромната война в Украйна доста съветски актьори напуснаха страната в символ на митинг против режима на Путин. Някои го направиха безшумно, само че демонстративно. Максим Галкин и Алла Пугачова са измежду тези, които не се опасяваха да кажат мнението си за кървавата война. Мнозина ги поддържаха, само че някои от руснаците ги нарекоха предатели, облъчени от пропагандата, само че не престават да наблюдават и да се интересуват от известното семейство.

В един от съветските канали " NeOpraBlin " се появиха фотоси от концерта на Лайма Вайкуле в Тел Авив. На тях се вижда примадоната, която сияе без перука, в стеснен, моден панталон и издължена риза в предпазен цвят, върху която е облякла бял тренчкот. Особено огромно внимание привлякоха сребърните стилети и солидните бижута. А Максим се появи на концерта в дънки, маратонки и кожено яке. Двойката седна на първия ред и носеха обилен букет за Лайма.

Алла Борисовна и Максим изглеждаха доста щастливи, с което провокираха възмущението на някои от някогашните им сънародници, които несъмнено завиждаха на звездното семейство, че към момента са дружно и си живеят живота надалеч от Русия.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР