След множество перипетии за Ники и Бела и силно разклащане

...
След множество перипетии за Ники и Бела и силно разклащане
Коментари Харесай

Първата целувка на Бела и Ники от „Следвай ме“ преобръща всичко

След голям брой премеждия за Ники и Бела и мощно разлюляване на връзките им, щастливият край идва с най-новия епизод на уеб тийн сериала „ Следвай ме “. В него ще забележим Ники в напълно друга светлина, борещ се за сърцето на Бела.

След като Ники споделя с Петя, че е колеблив, поради спорното държание на Бела, тя му дава съвет да послуша гласа на сърцето си. Точно този съвет прекатурва всичко и Ники взема решение, че сърцето му подсказва единствено едно име: Бела.

Окрилен от своите усеща, Ники изненадва Бела с сантиментална целувка на прага на нейния дом. Бурното развиване на техните връзки сигурно няма да се хареса на редица техни другари, само че най-засегната от това ще бъде София. Как ли тя ще посрещне новината за целувката сред Ники и Бела?
 следвай ме следвай ме
Любовни терзания изтезават и Петьо, който моли за съвет Ники. Той на собствен ред поучава Петьо каквото и да прави да се довери на това, което сърцето му диктува. А сърцето му от дълго време подсказва, че връзките му с Петя не вървят. Епизодът ще донесе още една вест за всички почитатели – Петя и Петьо ще поемат по нов път – този на другарството.

Междувременно, други проблеми, надалеч от любовните, занимават Йоан. Стремежът му да изкара бързи и лесни пари, с които да помогне на фамилния бюджет, го кара да навлезе в един рисков и рисков свят, цялостен с клопки. В какво ли ще се забърка Йоан?

Ще успее ли София да спре любовта сред Ники и Бела, ще се оправят ли с несъгласията в характерите Петьо и Петя, ще осъзнае ли в какво се забърква Йоан, вижте в новия епизод на „ Следвай ме “, първо във Vbox7.com.

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още вести за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Фейсбук страницата на поредицата.

Припомнете си какво се случи в „ Следвай ме “ до в този момент:

Героите от „ Следвай ме “ пред изключване от учебно заведение

Ники от „ Следвай ме “: Жените са по-сложни и от математиката

София и Бела стартират нова война в „ Следвай ме “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР