След месеци предположения, че Моника Белучи и Тим Бъртън са

...
След месеци предположения, че Моника Белучи и Тим Бъртън са
Коментари Харесай

Първият път на Моника Белучи и Тим Бъртън

След месеци догатки, че Моника Белучи и Тим Бъртън са в сантиментална връзка, потвърждението за това най-сетне пристигна от самата актриса.
 Моника Белучи и Тим Бъртън - формалното самопризнание през ELLE, че двамата имат връзка
Моника Белучи най-сетне си призна

Кой е новият обект на възприятията ѝ

В изявление за Elle France през юни тя разкри за любовта си към режисьора и че е щастлива, че го е срещнала. " Това, което мога да кажа, е, че на първо място се веселя, че срещнах този човек. Това е една от тези срещи, които рядко се случват в живота. Той е необикновен и същински го обичам. Освен че доста го почитам ", показа тогава.

Преди няколко месеца също по този начин стана ясно, че тя и режисьорът работят дружно по кино лентата Beetlejuice 2, който се снима в Лондон и се чака да тръгне по кината през септември 2024 година
 Снимка 638756

" Много ми подхожда този свят на фантазиите, който Тим основава във филмите си и в който чудовищата са положителни, като че ли можем да превърнем тъмните си страни в нещо ярко, опрощаващо ", показа още актрисата.

Още преди обаче  да признае за връзката си с режисьора, двамата са били забелязвани дружно. През октомври предходната година, на филмовия фестивал Люмиер актрисата му връчи премията за изцяло творчество. Четири месеца по-късно пък бяха засечени да се държат за ръка в Мадрид.
 Снимка 638753

Сега към този момент двамата явно се усещат по-уверени да посещават публични събития дружно. Като двойка Моника Белучи и  дебютираха на червения килим на премиерата на Diabolik Chi Sei? по време на 18-ия кино фестивал в Рим, написа People.
 Моника Белучи и признанията за връзката й с Тим Бъртън
Моника Белучи искрено за връзката си с Тим Бъртън

Заедно и в живота, и в работата

За събитието 65-годишният режисьор е в напълно черен костюм, с риза и вратовръзка със същия цвят. 59-годишната актриса пък носи дълга сива рокля с голи плещи. Позирайки за камерите, двамата се държат за ръце, а на един от фрагментите пък се вижда по какъв начин Бъртън е обхванал нежно с ръка Белучи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР