След лансирането на Range Rover Evoque Autobiography, RANGE ROVER EVOQUE получи

...
След лансирането на Range Rover Evoque Autobiography,
RANGE ROVER EVOQUE получи
Коментари Харесай

RANGE ROVER EVOQUE с две нови специални версии

След лансирането на Range Rover Evoque Autobiography, RANGE ROVER EVOQUE получи две нови специални версии под формата на тематичната Bronze Collection и спортната Evoque P300 HST.

Bronze Collection Special Edition версията на RANGE ROVER EVOQUE е налична в три цветови изпълнения- Carpathian Grey, Santorini Black и Seoul Pearl Silver, неповторими дизайн елементи и напълно нов като решение Corinthian Bronze противоположен таван в композиция с Burnished Copper странични въздуховоди и специално разработени за версията 20-цолови Satin Dark Grey алуминиеви джанти. Във вътрешността на автомобила са интегрирани естествена дървесина, специфични Bronze Collection стелки, седалки с кожена тапицерия, панорамен стъклен таван, ClearSight вътрешно огледало за задно виждане и други.

Новият Range Rover Evoque P300 HST е оборудван с двулитров Ingenium бензинов мотор, който е в положение да генерира максимална мощност от 300 конски сили. За разработената въз основата на равнището Evoque R-Dynamic S нова спортна трансформация от компанията споделят, че стилистиката й е вдъхновена от тази на Range Rover Sport HST.

В композиция с автоматизираната си деветстепенна предавателна кутия, Evoque P300 HST е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.8 секунди. За приключенията извън пътя се разчита на система за задвижване на четирите колела, както и на адаптивната система Terrain Response 2.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР