След края на предаването, Валерия остана близка приятелка с Джия

...
След края на предаването, Валерия остана близка приятелка с Джия
Коментари Харесай

Не е за вярване кого награби Валерия, след като взе пръстена на Ергена

След края на предаването, Валерия остана близка другарка с Джия и Айлин. Трите хубавици обичат да си прекарват времето дружно, а стана ясно, че едната в действителност ще бъде младоженка, а другите две ще са шаферките. Айлин и Валерия вземат участие в нова ария на Джия, която се споделя „ Проверено “. 
Джия - Проверено
На клипа Айлин и Валерия целуват буйно Джия, като се сменят една друга. Относно провокативните фрагменти, победителката в " Ергенът ", написа, че това е просто един план, който са създали с цялата си обич.
" Не бъдете толкоз сериозни, наслаждавайте се на живота ", написа Валерия. 

За нея другарството е най-важното в живота.
" Да имаш човек, на който можеш да се облегнеш, когато ти е нужно, да имаш човек, който да се радва с теб за триумфите ти, да имаш човек, който да те поддържа по пътя ти. Нашето другарство стартира в най-нелепата конюнктура, там където се очакваше да се хванем за косите водени от завист и злоба една към друга.
                             

Уви не, разочаровахме много хора и дадохме скъп урок на други. Чистите хора се притеглят като магнити. Усещаш, че са твоята кръвна група. Искреност, поддръжка и обич, това е рецептата ", споделя още чаровницата.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР