След края на паузата за националните отбори дойде време за

...
След края на паузата за националните отбори дойде време за
Коментари Харесай

Шампионска лига: "Реал" на ръба на бездната, "Тотнъм" ще се опита да изплува

След края на паузата за националните тимове пристигна време за футбол от най-високо европейско равнище. Първенствата се възобновиха предишния уикенд, а довечера стартират срещите от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

С максимален интерес ще се следи протичащото се в Истанбул, където " Галатасарай " приема " Реал " Мадрид. Испанският исполин е пред угрозата да се елементарни с очакванията си за продължение към директните елиминации на шампионата, защото има единствено една точка от първите си два мача. Толкова има и турският гранд.

Снимка: Getty Images

" Чим бом " е спечелил две от предходните си три семейства на " Реал " Мадрид. В другия мач от първа група водачът ПСЖ гостува на " Брюж ".

" Тотнъм " ще се опита да се стабилизира след провалянето с 2:7 от " Байерн " Мюнхен преди няколко седмици. " Шпорите " одобряват " Цървена звезда " в Лондон, а сръбският тим има желание да задълбочи рецесията в отбора, воден от Маурисио Почетино.

Снимка: Getty Images

В трета група " Манчестър Сити " ще преследва трета победа. " Гражданите " одобряват новобранеца " Аталанта ", който инкасира шест гола в два мача. Играчите на Пеп Гуардиола пък са вкарали пет гола и не са позволили нито един. Междувременно " Шахтьор " Донецк е хазаин на " Динамо " Загреб с упоритостта за три точки, които да запазят възможностите на украинския отбор за второто място.

Снимка: Getty Images

В четвърта група любимците " Атлетико " Мадрид и " Ювентус " водят с по 4 точки, а през днешния ден ще са домакини надлежно на " Байер " Леверкузен и " Локомотив " Москва. Ако завоюват мачовете си, двата отбора ще се откъснат напред и съвсем несъмнено ще се класират за осминафиналите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР