След края на огледите край Перник в почивните дни, братът

...
След края на огледите край Перник в почивните дни, братът
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емо губи надежда: Нито доброволците, нито полиците намират следи

След края на огледите край Перник в почивните дни, братът на изчезналия Емил Боев призна, че макар продължаващите старания на доброволците, нито те, нито полицията е разкрила някаква диря от младия мъж. Мартин Боев изрази сърдечна признателност на всички, които са се присъединили в издирването с обходи, огледи с дронове и с всичко, с което могат. Въпреки неналичието на действителен резултат, той написа във Facebook, че издирването не е прекъснато.

“Аз и доброволците вършим оптимални старания за подпомагане на полицията работим на оптимален потенциал с полицията:

- събираме и сигнализираме за всички неща които считаме за доказателства

- събираме и даваме всекидневно информация за хора, случки, местоположения и всичко друго което ни прави усещане, и за какво ни е направило усещане

- настояхме да се направи психопрофил на Емил по отношение на родителите му, приятлите му, приятелките му за да помогне да разберем какво може да е станало.

- оптимално пробвам да построявам разумни сюжети тъкмо по отношение на него + събитията в която се е намирал, като най-подробно и дейно ги предавам на полицията, и се надявам същински да се взимат поради ”, написа братът на Емил Боев.

Той призна също, че към този момент не е в положение да координира работата на доброволците по търсенето и насочи всички въпроси, свързани с търсенето да се насочват към групата във Facebook “Да намерим Емо ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР