След края на футболния сезон близки и приятели на Кирил

...
След края на футболния сезон близки и приятели на Кирил
Коментари Харесай

Футболният талант Кирил Десподов стяга сватба

След края на футболния сезон близки и другари на Кирил Десподов чакат да получат предложения за сватбата с годеницата му Силвия Зорова, разясняват негови някогашни съотборници. Очаква се футболистът и изгората му да се венчаят през лятото.

Влюбените към този момент живеят дружно в Солун, където нападателят играе за локалния ПАОК. Младите живеят в първокласна къща край морето, само че съгласно осведомени парцелът е платен от бащата на момичето, предприемача Димитър Зоров. Той е апетитен за най-сериозния състезател в бизнеса с мляко и млечни артикули в България, а има и други инициативи.

Самият Десподов хвърли бомбата за годежа си по време на награждаването му за Футболист на годината за 2023 единствено преди дни. Тогава той не сподели коя е дамата на сърцето му и единствено най-близките му знаеха за нея. Кирил и Силвия са дружно, откогато футболистът мина в " Лудогорец ", а запознанството им станало в софийско заведение, до момента в който Десподов е на лагер с националния тим. Скоро Силвия почнала да прекарва много време в Разград, а двамата даже не се криели и ходели по заведенията в столицата на Лудогорието. За техен шанс в тихия град никой не разпознал коя е дамата до звездата на тима им и по този начин връзката им остана скрита дълго време.

Самата госпожица Зорова стана по-известна през лятото на 2018 година, когато на Околовръстното шосе на София опустоши камион на " Чистота " заедно с двама мъже, които миеха с маркучи. Месец по-късно единият от потърпевшите умря. За случая Силвия Зорова получи ефикасна присъда.

Година по-късно щерката на агробизнесмена се озова и в лист на Държавен фонд земеделие за " къщи за посетители ", от който получила 391 160 лв. за реорганизация на действителен хотел за селски туризъм и за закупуване на съоръжение за възобновяване на постройката край фамилната мандра във Врачанския Балкан, издигнат още през 1997 година Заради открити нарушавания в европроектите тя трябваше да върне всичките пари.

Въпреки тези неволи младите Десподов и Зорова са доста влюбени и не могат един без различен. За момента няма изясненост къде тъкмо ще бъде сватбата. Предположенията са, че тя ще се организира първо в България, където футболистът и изгората му ще сключат цивилен и църковен брак. След това двамата ще се върнат в Гърция, където ще вдигнат вманиачен ваучър с най-близките си родственици и другари, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР