След краткото си отсъствие от конференцията за видео игри Е3

...
След краткото си отсъствие от конференцията за видео игри Е3
Коментари Харесай

Какво можем да очакваме от AMD на E3 2019?


След късото си неявяване от конференцията за видео игри Е3 в Калифорния, AMD се завръща тази година със своето събитие „ Next Horizon Gaming “ (Нови гейминг хоризонти), където ще разкрие своите „ гейминг артикули и преживявания от ново потомство “

AMD оповестиха събитието по-рано през днешния ден, само че не споделиха детайлности за това какво ще забележим. Обявлението загатва за идни артикули и технологии, които ще зареждат и трансформират PC, конзолният и облачният гейминг.

„На Next Horizon Gaming, Д-р Лиза Су, президент и основен изпълнителен шеф на AMD, ще представи… детайлности по отношение на новите артикули и технологии, които ще зареждат гейминга от компютри до конзоли до облаци за години напред. Събитието също ще включва и водещи разработчици на игри, които ще ни дават извънреден взор върху някои от най-чаканите заглавия от тази година“ казват от AMD.
Видео картите Navi
Тъй като гейминга е главната тематика, чакаме производителя на чипове най-сетне да показа мощно предстоящите си Navi видео карти. AMD сподели, че Navi ще излезе в третата четвърт от 2019-та. Вероятно AMD ще употребява събитието Next Horizon Gaming, с цел да показа повече информация за Navi архитектурата и даже да показа ранен инженерен образец..

E3 е едно от най-големите гейминг събития в света, тъй че не можем да си представим по-добро място да представиш нова видео карта. Да не забравяме, че AMD има дълга история на показване на видео карти на E3. Производителя на чипове употребява тази естрада, с цел да разгласи AMD Radeon R9 Fury X през 2015 и AMD Radeon RX 460 и AMD Radeon RX 470 през 2016.
Ами процесорите Ryzen 3000?
Не чакаме доста за идните процесори Ryzen 3000 на Е3. Доста извънредно е да се показва процесор на гейминг шоу. Още повече, производители на дънни платки като Biostar са удостоверили, че оповестяването на дъната с чипсета Х570 ще е на Computex 2019 през май. Следователно, най-вероятно е да забележим чиповете на същото събитие, защото не би имало доста смисъл да се показват нови дънни платки без процесори за тях.
Как да гледате събитието Next Horizon Gaming на Е3 и конференцията Computex
Създателят на Game Awards, Джоф Кийли, ще е водещ на събитието Next Horizon Gaming в Лос Анджелис на понеделник, 10 юни 2019 в 22:00 UTC (01:00 на 11 юни наше време). Събитието ще се предава онлайн в YouTube канала и Фейсбук страницата на AMD.

Можете също по този начин да посетите уеб страницата на AMD за Computex, с цел да гледате предаване онлайн от конференцията Computex в неделя, 26 май 2019 в 02:00 UTC (05:00 наше време).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР