След кратка пауза, силиконовата красавица се захваща с организирането на

...
След кратка пауза, силиконовата красавица се захваща с организирането на
Коментари Харесай

Джулиана Гани стартира клубни турнета в цялата страна

След къса пауза, силиконовата хубавица се захваща с организирането на своите състезания. За това се похвали самата тя на страницата си във фейсбук. Престижните събития, които Джулката провежда се трансформират в зрелищни спектакли, режисирани от нея. Първата изява ще е във Велико Търново, а точно на Свети Валентин, на 14 февруари в ресторат „ Блазе “ в Студентски град. Следват изяви в Монтана, Варна и други градове в страната.

На телефон 0883 332039, притежателите на клубове в цялата страна могат да се свържат с Джулиана за присъединяване в техните клубове и нощни заведения.

Най-вероятно Джулката Гани ще се заеме с организацията на новите издания на състезанието Мис Силикон, откакто Мариана Маринова разгласи, че не желае да го организира в този му тип, Според осведомени Мариана Маринова и Джулиана Гани към този момент са имали предварителни срещи, на които прецизират детайлности към смяната, Близки до Джулиана споделят, че тя е най-подходящия човек и би се справила съвършено с сходно предизвикателство. Освен голямата известност, която натрупа в последните години моделката се слави със своята креативност и продуктивност.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР