След като заяви, че БСП напълно споделя мотивите, с които

...
След като заяви, че БСП напълно споделя мотивите, с които
Коментари Харесай

БСП подкрепи президента и призова за обединие за промяна и протести

След като съобщи, че Българска социалистическа партия изцяло споделя претекстовете, с които президентът Румен Радев разгласи, че снема доверие от държавното управление, Корнелия Нинова прикани да обединяване за смяна. Тя отхвърли да има сделка сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Румен Радев, и разгласи, че всички те посочват проблеми в страната.

" Правителството е некомпетентно да даде развиване и вероятност на България. Грижат се за личното си оцеляване, само че това се трансформира в мъка за страната и българския народ. Колкото повече остават на власт, толкоз повече ни подсигуряват рецесии и липса на развиване на вероятност. Затова дано всички, които желаят смяна, да се обединим и да желаяме тази смяна ", разгласи Корнелия Нинова пред публицисти на летище София, преди да замине за Брюксел.

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани хората " в случай че желаят да изразят мнението си, да излязат и да го създадат ". Според нея всеки митинг е обективен и парламентарен. Попитана дали Българска социалистическа партия ще оглави протест, тя отговори: " Не планувам протест ", съобщи " Фокус ".

" Очевидно рецесиите, мъката и безпътицата за България и българските жители ще не престават. Виждате, че те не могат да родят някакво развиване или промяна. Те са в обстановка на оцеляване. Такова държавно управление не може да подсигурява разцвет или вероятност някаква ", сподели още Нинова. На въпрос какво ще стане, в случай че има война сред институциите, тя отвърна, че от дълго време има напрежение сред институциите и това генерира неустойчивост.

Попитана за предварителни избори и възможна победа на ГЕРБ на тях Нинова отвърна, че преди този момент би трябвало да се вкара машинното гласоподаване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР