След като за малко уж бяха затоплили отношенията си, Катето

...
След като за малко уж бяха затоплили отношенията си, Катето
Коментари Харесай

Катето Евро пак в студена война със снахата

След като за малко сякаш бяха затоплили връзките си, Катето Евро и бъдещата й снаха Ивелина Чоева още веднъж наподобяват като в студена война. Двете дами са спрели да се следват в обществените мрежи и по всичко проличава, че и в действителния свят избират да не се засичат на едно и също място.
Никой не знае каква е повода Катето Евро да не харесва бъдещата си снаха Ивелина. Актрисата по принцип е доброжелателна жена, а обичаната на сина й Александър Кадиев, също наподобява блага, приятна и усмихната. Освен това манекенката с удоволствие приема щерка му от танцьорката Таня Тонева, която е огромната уязвимост на баба си Катерина. Въпреки това обаче снаха и свекърва усърдно се заобикалят и към този момент публично са спрели да се следват в обществените мрежи.

Още откогато се заприказва, че Кадиев се е разделил с майката да своята дъщеричка Кати, стана ясно, че неговата лична майка по никакъв начин не е удовлетворена от избора му. Звездата от кино лентата „ Оркестър без име ” постоянно е била в идеални връзки с Таня, а откогато на бял свят пристигна внучката, е подчинила целия си живот на детето. Именно по тази причина е била срещу раздялата на сина си с Тонева – считала, че това ще навреди на дребната Кати. Впоследствие, когато детето привикна със своята симпатична мащеха и стана ясно, че Чоева не е толкоз неприятна, колкото бъдещата й свекърва е мислела, двете сякаш се одобриха взаимно. Ивелина даже беше гостенка на рождения ден на актрисата преди две години, а Катето Евро разгласява в обществените мрежи нейна фотография със Сашо, която разяснява с думите: „ Да живее хубостта и любовта! ”, явно визирайки манекенската специалност на Чоева.

Нещата потеглиха толкоз добре, че Кадиев предходната Коледа предложи брак на обичаната си пред нейната майка и втория й татко. Неговата лична майка не беше в компанията и, когато разбра новината, обществено се пошегува, че не е редно синът й да се дами при жива майка.

Тогава всички се смяха, само че през днешния ден, няколко месеца по-късно, излиза наяве, че ситуацията не е по никакъв начин занимателно. Госпожа Евро поддържа топла връзка със сина си, с който има общо зрелище, скоро се чака да създадат и второ, а през пролетта тв феновете ги чакат и в шоуто на Би Ти Ви „ България търси гений ”. В същото време обаче се твърди, че актрисата усърдно заобикаля всевъзможни контакти с бъдещата си снаха. Като възпитани дами двете с Ивелина не водят война намерено – те просто се държат по този начин, все едно другата не съществува, настояват осведомени с връзките в артистичната фамилия. В същото време Катето не е прекъснала контакта си със своята към този момент някогашна снаха Таня. Говори се, че тя до гроб ще я усеща близка, тъй като е майка на внучка й. Актрисата не крие, че дребната Кати е нейната най-голяма уязвимост. Таня от своя страна продължава да назовава актрисата „ мама ”, сякаш е омъжена за сина й и съблюдава старите патриархални български обичаи. Някои считат, че това е проява на непосредственост, която цели да нервира недолюбваната снаха Ивелина.

От всичко това най-потърпевш е Сашо Кадиев, за който се твърди, че живее като сред чук и наковалня. Той обаче философски устоя напрежението сред майка си и жена си, поддържайки положителния звук и с двете. От Ивелина не желае да се отхвърля, тъй като е уверена, че това е любовта на живота му. От Катето Евро пък, даже и да желае, няма по какъв начин да се откаже. Както „ Уикенд ” писа, артистът възнамерява женитба с манекенката идната година, най-вероятно – през лятото. В същото време двамата се надяват скоро да имат и дете. Дано най-малко когато види второто си внуче, свекървата да одобри новата си снаха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР