След като Явор Янакиев – 100 Кила подава ръка на

...
След като Явор Янакиев – 100 Кила подава ръка на
Коментари Харесай

Рапърът Милиони подаде ръка на фен в безизходица и умили мрежата с послание

След като Явор Янакиев – 100 Кила подава ръка на студентка, която мечтае да стане първата българска жена, полетяла в космоса, още един реализатор потвърди, че има огромно сърце.

Майка търси Milioni, тъй като фамилията й е в невъзможност. Жената е останала без работа, откакто ресторантът, в които работи затваря. Предполагаме в резултат на КОВИД рецесията. Тя и двете й деца остават без пари, даже за храна. Рапърът се отзовава на молбата и за помощ и умили мрежата с това обръщение.

Ето какво написа той в персоналния си профил във Facebook:

Показвам ви това не с цел да си акцентирам суперлативи,а тъй като считам че е редно хората да знаят че когато човек падне би трябвало да му се подаде ръка даже и да е чужд!Без да разясня апсурдното състояние майка на 2 деца да е оставена без никаква поддръжка от страната...Просто желая да ви кажа ПОМАГАЙТЕ на нуждаещите се, бог вижда всичко!

Не мога да се наемам да и дам координати защото не я познавам,може да е измамница не мога да заблуждавам хората по този начин на сляпо.Аз съм си решил за себе си да оказа помощ само че въпреки всичко..Но и споделих да напише постове в групите и че тука сме национални хора и ще и се помогне!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР