След като вземе главата на Бойко Методиев Борисов заради прането

...
След като вземе главата на Бойко Методиев Борисов заради прането
Коментари Харесай

СТАВА СТРАШНО: Гешев погва Ивайло Мирчев, купувал гласове на последните избори

След като вземе главата на Бойко Методиев Борисов поради прането на 5 милиона евро с „ Барселонагейт “, основният прокурор Иван Гешев имал желание да разнообрази арестите на политици с ковчежника на „ Да, България “ Ивайло Мирчев, научи Narod.bg от хора в прокуратурата.

Другата цел на разклоняването на офанзивата на обвинител №1, с изключение на спасяването на имиджа му след поисканата оставка, е неуспех на втория мандат и нови предварителни избори. Идеята е да няма парламент, който да прокара законите за ограничение на пълномощията на основния прокурор – точка, по която Политическа партия и ГЕРБ може и да се схванат. За благополучие на Гешев, данните против депутата от десницата били задоволителни за формиране на произвеждане.

В досието „ Мирчев “ в прокуратурата, с изключение на материалите по случая „ Нексо “ – изтъкнат спонсор на „ Да, България “, имало и есемеси, разкрити от ДАНС, в които Мирчев поддържа връзка с варненски спонсор, непосредствен до Красен Кралев – който е прочут, че заплаща единствено в кеш.

Реклама

Самият Иво Мирчев влезе в сегашния парламент като лидер на листата в Добрич. Но най-странният избирателен резултат беше в Разград, където Антоанета Цонева печели безапелационно – и съгласно прокуратурата, благодарение на черната каса на ковчежника.

Чрез Мирчев Гешев считал да погне отново и братя Бобокови за прикрито финансиране на „ Да, България “.

Не е ясно дали вътре в партията са в течение на дейностите на своя ковчежник, тъй като там царува подобен индивидуализъм, че всичките депутати са самосиндикални играчи. А в Политическа партия не могат да го понасят, тъй като непрекъснато всявал раздори в обединението, приключи източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР