След като вчера записа своите първи точки за сезона в

...
След като вчера записа своите първи точки за сезона в
Коментари Харесай

Силен Алберт отново ще кара във втория манш на слалома във Флахау

След като през вчерашния ден записа своите първи точки за сезона в Световната купа по ски-алпийски дисциплини по време на първия слалом във Флахау (Австрия), през днешния ден Алберт Попов още веднъж ще се бори за точки, откакто остана 24-ти в първия манш на днешния втори слалом на пистата „ Херман Майер “.

За разлика от през вчерашния ден, когато Попов бе извънредно закостенял в първото си втурване, през днешния ден българинът стартира с офанзивата си още от старта и приключи с закъснение от единствено 1.44 секунди по отношение на водача Себастиан Фьосс-Сьолеваг (Норвегия). Представителят на Викингите мина трасето 53.50 секунди и по този метод си обезпечи преднина от 0.27 по отношение на Фабио Гщрейн (Австрия) и 0.29 пред вчерашния победител Мануел Феллер (Австрия).

Let's go Flachau!! At 10.30 CET the first run of the 6th men's slalom is on!
Who will win today?
— FIS Alpine (@fisalpine)
Най-голямата изненада в днешния първи манш бе поднесена от Ей-Джей Гиннис (Гърция), който с 45-ти стартов номер даде 12-то време, с закъснение от тъкмо секунда по отношение на първия. Последният играч, който си завоюва правото на присъединяване във втория манш е канадецът Ерик Рийд, който приключи на 1.62 от първия.

Вторият манш на слалома във Флахау ще стартира в 14:45 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР