След като вчера ви разказахме за новия модел електрическа тротинетка,

...
След като вчера ви разказахме за новия модел електрическа тротинетка,
Коментари Харесай

Lancia ще се върне на пазара с три нови модела

След като през вчерашния ден ви разказахме за новия модел електрическа тротинетка, която от Lancia демонстрираха, в този момент е време да се насочим към по-големите модели на марката и по-конкретно тези с четири гуми. Към момента италианците оферират само модела Ypsilon, като той е лимитиран само за локалния пазар.

В скоро време това ще се промени, като се чака в околните годни от компанията да показват три нови модела. Градски автомобил най-вероятно ще размени актуалното потомство на Ypsilon, което е на пазара от 10 години, а дребен кросоуъвр и стилен хечбек ще добавят гамата на италианците.
 Lancia ще се върне на пазара с три нови модела

Очаква се тези модели да бъдат показани в интервала сред 2024 и 2027 година, като първи ще дебютира градския автомобил, а по-късно ще забележим и електрическия дребен кросоувър, който ще бъде издигнат въз основата на други модели от гамата на Stellantis.

Не е изключено компактният хечбек да върне моделното име Delta, само че това ще се случи най-рано през 2027 година, най-малко съгласно слуховете все още.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР