След като вчера старши треньорът Нестор Ел Маестро даде почивка

...
След като вчера старши треньорът Нестор Ел Маестро даде почивка
Коментари Харесай

Манолев започна индивидуални тренировки

След като през вчерашния ден старши треньорът Нестор Ел Маестро даде отмора на футболистите, през днешния ден тимът на ЦСКА-София се събра въз основата в Панчарево и възобнови тренировки на родна земя след завръщането си от лагера в Австрия.

Станислав Манолев, който пропусна цялата подготовка досега, от през днешния ден стартира да се готви по самостоятелна стратегия. Стойчо Атанасов и Александър Георгиев, които получиха контузии в Австрия, не престават своето възобновяване. Контузията в рамото на Кирил Десподов, която го извади от състава за последната контрола против Брьондби, отшумя и той се включи пълноценно в заниманието.
 Левски - ЦСКА-София @@@

В събота, 7 юли, от 16:00 часа на “Армията” ЦСКА-София ще изиграе последната си лятна контрола против Царско село, като преди старта на срещата ще бъде формалното показване на отбора ни за новия сезон. Входът за фенове е свободен, а за мача ще бъде отворен единствено бранш “А” на стадиона. При по-голям интерес обаче почитатели ще бъдат позволени и в бранш “Г”.

Първият формален дуел на “червените” е против Рига на 12 юли, четвъртък, от 20:45 часа на “Армията”. Билетите за дуела от първия прелиминарен кръг на Лига Европа са в продажба.

Снимка: Официален уебсайт на ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР