След като вчера стана ясно, че Левски е отправил изкусителна

...
След като вчера стана ясно, че Левски е отправил изкусителна
Коментари Харесай

Италианец приел да дойде в Левски

След като през вчерашния ден стана ясно, че Левски е отправил изкусителна оферта на италианския нападателен полузащитник Диего Фабрини, през днешния ден медиите в Румъния разкриват, че той дефинитивно я е приел и има съглашение с отбора. Така футболистът на Ботошани може да се счита за първото лятно попълнение на " сините ". 

Според информацията на Sport.ro, той е склонил на предлагането от 20 хиляди евро месечна заплата, както и еднократен бонус от 50 хиляди евро при подписването на договорката. По този метод е отхвърлил конкурентното предложение от Южна Корея. 

Въпреки че играе в тим без особени искания като Ботошани, Фабрини е определян за един от най-хубавите играчи на позицията си в румънския шампионат. Той обаче оповестил на управлението, че няма по какъв начин да остане и за идната акция, а желае да отиде в тим с искания. 

Италианецът се реши да отиде в Румъния против минимална заплата от по-малко от 5000 евро на месец, единствено и единствено да възроди кариерата си, която в последните години беше зациклила крепко. Той съумя да го стори и в този момент желае по-голямо предизвикателство, а от Ботошани са оповестили, че няма да му вършат проблеми при добра оферта, каквато е и постъпила от Левски. 

Фабрини идва на " Герена " по персоналното гледище на мастития управител Джовани Бекали и основния скаут на Левски Богдан Патрашку, написа още изданието. Последният му мач в северната ни съседка е на 1 юни, до момента в който за " сините " подготовката за новия сезон стартира на 8 юни и ще има напълно малко време за отмора. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР