След като вчера се появи информацията, че богаташите се притесняват

...
След като вчера се появи информацията, че богаташите се притесняват
Коментари Харесай

Вижте какви бункери се предлагат у нас

След като през вчерашния ден се появи информацията, че богаташите се тормозят и стягат за война, и по тази причина са хвърлили око на бункери, където да се укриват, инспекция на Lupa.bg откри и повече детайлности по тематиката, която сигурно ще бъде с продължение.

В интернет към този момент има няколко публични уеб страницата, които оферират " парцела ", а също по този начин могат да се намерят много разгласи, че се продават такива в първия по рода си под земята частен бункер на територията на България.

Бункерът е планиран и построен да пази от химически и радиоактивни замърсявания, противников дейности като цивилен безредици, военни дейности и доста други

Бункерът се намира на стратегическа локация, наоколо до София, като е предпазен от редица фактори.

Подходящ е за закупуване и адаптиране съгласно потребностите на частни лица, дребни общности от съидейници, бизнес компании, а група фамилни другари вероятно.



През социализма бункерът е основан да пази държавния хайлайф като спешен и действен щаб, от който да се ръководят военните и държавни структури.

Предвид функционалностите, за които е построен, сега той е в чудесно положение и предстои на бърза реставрация, за разлика от останалите занемарени държавни бункери.

Бункерът разполага с разнообразни благоприятни условия за преустрояване съгласно потребностите на клиента. Той е планиран и построен за прилагане от 50 индивида. В първият си вид е екипиран с 10 жилището, изцяло приспособени и оборудвани с всичко належащо за 4-членно семейство. Останалите пространства са за личен състав.

Във вторият си вид е сведен до 6 жилището, като най-големият е с повърхност от 130 кв.м.

Всеки апартамент разполага с изцяло оборудван кухненски бокс с трапезна маса за четирима, от който се влиза в спалнята и банята.

Спалнята дава усамотение и успокоение, като разполага с гримьорна част и самостоятелен работен ъгъл.

Всички елементи са съобразени с действителната жилищна повърхност за основаване на топла домашна атмосфера. С грижа за психическото успокоение всеки апартамент е екипиран с виртуални прозорци, на които можете да прожектирате определени от вас гледки или да наблюдавате действителната външна конюнктура през конфигурираните камери към бункера.



При влизане в бункера попадате в дълъг кулоар, даващ достъп до разнообразни жилища и зали. В единият завършек на коридора ще намерите добре обзаведена зала за хранене, с професионално оборудвана кухня. На другият завършек на коридора ще попаднете на зала за отмора, игри и спорт.

Социализацията на обитаващите бункера е от основно значение за тяхната психическата резистентност, по тази причина проектантите са се погрижили да обезпечат оптимално удобна среда на ползвателите.





Можете да се храните сами, като приготвяте храната си в оборудвания кухненски бокс на вашия апартамент, или да предпочетете да го вършиме в общата дневна повърхност за сближение на членовете.

В другия завършек на коридора, против общата дневна, ще откриете огромна игрална зала за занимания, с огромна мека мебел и ТВ екрани. Тук можете да прекарвате времето си; като се развличате с другари, обсъждате дружно разнообразни тематики и тактики, следите обстановката по света или просто гледате филми.

Залата е оборудвана с билярдна маса, стационарни и настолни игри, и фитнес уреди. Спортът е здраве, а в избрани обстановки повече от нужда. При предпочитание на клиента фитнес площта може да бъде отделена като помещение.





Техническото помещение е оборудвано с всичко належащо за вярното действие на бункера, като филтриране на питейна вода, генератор на електричество, контейнер с вода, резервоари с гориво, системи за филтриране на въздуха, складови площи, авариен въздух и място за друга профилирана техника.

Непосредствено преди входа на техническата зона ще откриете сървърно помещение с подобаваща вентилация за него – изключително уместно, в случай че сте бизнес компания за предпазване на скъпа информация с далечен достъп.

Генераторът е калкулиран да обезпечи потребностите от електричество на целия бункер, при положение на спиране на външното електро подаване. Съществува алтернатива за в допълнение зареждане от фотоволтаична централа.

Бункерът е екипиран с пространства за предпазване на гориво, което обслужва потребностите на генератора.

Пречистването на питейната вода е витално значимо за ползвателите, както и обезпечаване на запаси от вода, при положение на повреда. Погрижили сме се да имате достъп до пречистена, добре филтрирана вода, която да подхожда на всички правила за питейни потребности.





Вдясно от входа ще попаднете на помещението за филтриране на въздух от химически, биологични и радиоактивни сътрудници. Системата е швейцарска разработка и е лицензирана от Федералната работа за гражданска отбрана на Швейцария.

При влизане в техническото вляво ще откриете помещението за обезпечаване на спешен въздух при положение на нужда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР