След като вчера съобщиха на света новината, че са станали

...
След като вчера съобщиха на света новината, че са станали
Коментари Харесай

Сами Хоссни и Мила показаха бебчето – ето какво уникално име дадоха на сина си (СНИМКИ):

След като през вчерашния ден оповестиха на света новината, че са станали родители, Сами Хоссни и приятелката му Мила (която помним от „ Сървайвър “) към този момент разгласиха и първи фотоси на сина си.

В коментар към фамилната фотосесия с новороденото Мила издаде всички детайлности към раждането (което по никакъв начин не е минало гладко) и най-важното, заяви името на бебчето:

 Сами и Мила бебе

„ Има нов началник в кралството и той носи името Тарек Хоссни!

Той имаше дълъг и сложен напредък към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22г кулминиращ в 13:03 на обяд в понеделник.

С тегло от големите 4,025кг, съвършено телосложение от 52 см и супер прическа, цялостна с коса, той е страховит изпълнителен шеф с безсърдечен график за акане.

Тарек Хоссни лиши трона от Мила Савова, 1-вата кралица на кралствата, само че я остави да служи като “Ръка на краля ” в командването.

Името значи сериозен, отзивчив, креативен, радостен.

След голям брой интензивности – разходки, вливане на окситоцин, челна стойка, за предизвикателство на разобличаване, на Мила Савова (участничка в Сървайвър) бе направено цезарово сечение и синът им се появи на бял свят. Терминът на Мила е бил на 28 октомвр, само че бебето се роди на 1.11.

„ Има нов началник в кралството и той носи името Тарек Хоссни! Той имаше дълъг и сложен напредък към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22 г кулминиращ в 13:03 на обяд в понеделник “, написа гордата майка.

Тарек е с ограничения 4,025 кг, „ съвършено телосложение от 52 см и супер прическа, цялостна с коса, той е страховит изпълнителен шеф с безсърдечен график за акане “.

КАКВО съдебна експертиза ПРОМЕНИ В ЖИВОТА НА РОДИТЕЛИТЕ? 

Двамата споделиха закачлив пост, в който описват по какъв начин всекидневието им се е порменило след появяването на бебето.

„ Сами… той е единствено един шегобиец в неговото кралство. Натоварен да почиства палубите от изпражнения, да изхвърля боклука, и какво ли още не и поддържа “първокласно тяло на баща ”…,той с ненаситност одобри ролята си. “

Мила пък показа видео, в което за първи път сменя пелените на сина си.

Сериозен, Дружелюбен, Модерен, Творчески, Весел – с възприятие за комизъм написа тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР