След като вчера Реал Мадрид и Манчестър Сити се класира

...
След като вчера Реал Мадрид и Манчестър Сити се класира
Коментари Харесай

Барса се спаси от отпадане в уникално зрелище срещу Интер, Наполи пак се развихри

След като през вчерашния ден Реал Мадрид и Манчестър Сити се класира и на процедура за осминафиналите в Шампионската лига през днешния ден още.. тима се причислиха към тях.
Прочетете още
Шоуто беше в Барселона, където Барса и Интер направиха 3:3. Интер обаче би трябвало да съжалява повече, тъй като пропусна да завоюва и да отстрани каталунския гранд още през днешния ден. С този резултат ще има драма до последно за второто ямсто сред двата тима, само че Интер е с три точки повече при два оставащи мача. 

Барселона откри резултата в 40-та минута посредством Осман Дембеле, само че Барела в 50-та минута изравни. В 63-та минута Лаутаро Мартинез направи цялостен поврат, само че Робърт Левандовски в 82-та минута изравни, само че в 89-та минута Робин Госенс изведе още веднъж напред Интер. В добавеното време Левандовски направи 3:3 и остави Барса в играта за елиминациите. 

Сензацията в шампионата до този миг Брюж направи 0:0 като посетител на Атлетико Мадрид и към този момент и на процедура е в осминафиналите. 

Наполи продължи наказателната акция против Аякс и в Италия и победи с 4:2 и също към този момент е в елиминациите на шампионата. 

Лозано откри в 4-та минута, а Распадори в 16-та удвои. Клаасен в 49-та минута понижи, само че Кварацхелия от дузпа в 62-та минута направи 3:1. В 83-та минута още веднъж след дузпа Бергвайн понижи, само че в 89-та минута Осимен реши мача с четвърти гол - 4:2. 

Ливърпул се развихри в Шотландия и победи със 7:1 Рейнджърс. Мохамед Салах вкара хеттрик, а с по два гола се регистрира Роберто Фирмино. Дарвин Нунес и Харви Елиът прибавиха по още един мач. 

Ето и останалите резултати от през днешния ден:

22:00ч. Байер Леверкузен - Порто 0:3

22:00ч. Виктория Пилзен - Байерн Мюнхен 2:4

22:00ч. Спортинг Лисабон - Марсилия 0:2 

22:00ч. Тотнъм - Айнтрахт Франкфурт 3:2
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР