След като вчера Lupa.bg разбуни духовете с мнение на служители

...
След като вчера Lupa.bg разбуни духовете с мнение на служители
Коментари Харесай

Диана Русинова: Концесионерът на летище София използва Google преводач, жалка имитация!

След като през вчерашния ден Lupa.bg разбуни духовете с мнение на чиновници на летище " София " за, през днешния ден свадите не престават.

Няколко дни на аеропорта не е имало разполагаем антиобледенителни машини, а напредването по перона и пистата, както и към стоянките на самолетите, е било затруднено след изобилния снеговалеж, който блокира и цялата страна.

Днес Диана Русинова, която е член на Европейския център за транспортни политики и шеф в Българска организация за ръководство на превоза, намерено нападна концесионера на родния аеропорт.

Тя се подигра с новите " вложения и придобивки ", с които се похвалиха от летището - чешмички за вода!

Русинова, която непрекъснато подлага на критика всичко, което се случва с родния превоз, не спести и този път слова. Тя употребява профила си във Facebook, с цел да показа мнението си, а под него " заваляха " редица мнения, които са повече от скандални.

Ето и мнението на пътния специалист:

" Дадохме летище " София " на концесия с концепцията да забележим вложения и по-добро ръководство. Да забележим едно съвременно нещо от международна класа.

Вместо това получихме фонтани, пардон - чешми. До такава степен очевидно е умело ръководството на концесионера, че употребяват Гугъл преводач, с цел да си превеждат измислените вести и по този начин чешмата внезапно стана шадраван.



Какво да Ви кажа, в случай че си дадохме летището, с цел да ни сложат три чешми и то в публичната зона, даже не е в следената, което ще има повече смисъл и това да е " мега инвестицията ", която щи ни трансформира в водач в сектора...

Не се удивлявам, че румънците ни се подиграват. Все по-успешно ставаме посмешището на Европа!

Това е една прекомерно жалка реплика ".

Разбира се, по-късно пристигна ред и на мненията...

Веселин Пейков: " Някога строяхме пътеки за рулиране, перони, антиобледенителни стоянки, а в този момент инсталират чешмички. Честито на печелившите ".

Емилия Младенова: " Соф Кънект " уволнява хора, затварят КПП-а, плачат, че нямат хора, а нищо не вършат да почувстваме, че е пристигнал задграничен вложител. Само хвърлят прахуляк в очите на хората, но баламите свършиха. Всички виждаме какви ги правят ".

Цветан Маринов: " Майката му разкатаха на летище " София "! Жалко за личния състав и пътникопотока ".

Цеко Къкрински: " Летището е прегледен образец за стратегически вложители в България. Вероятно концесионерът има български генезис, тъй като никой различен не е толкоз безсърдечен в разграбването и заличаването ".

Георги Шенляков: " Като в България не сме кадърни съвсем за нищо и търсим външна интервенция, само че и техният принос е съвсем същият като нашия, такива ще са ни резултатите.
Тоалетните на двата терминала са под всякаква рецензия! "

Георги Георгиев: " То си беше приказка с предупреден край, като всяка концесия в България. А другояче от дълго време сме станали посмешището на Европа и освен. За страдание ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР