След като вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че

...
След като вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ако го няма Борисов, ПП няма да има какво да говорят

След като през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че би трябвало закон да 100% диверсификация на доставките на газ, през днешния ден заместникът му Томислав Дончев призна, че не вижда по какъв начин това може да стане. По Нова телевизия той сподели, че не си показва по какъв начин ще има подобен закон.

Големият проблеми е политическото двуличие, изясни Дончев. „ Добре, че е Борисов, че да има Политическа партия какво да приказват ”, разяснява той. Според него някогашните ръководещи не се занимават с друго, с изключение на с „ пенсионирането ” на Бойко Борисов. „ Не знам да са чиновници на Национален осигурителен институт ”, разяснява Дончев.

След въпроси на газова тематика, Томислав Дончев се изрече в отбрана на газопровода „ Балкански поток ”, който минава през страната ни, само че по който не получаваме непосредствено от горивото. Според Дончев, в случай че го е нямало газопровода е нямало по какъв начин да получим газ. Освен това страната ни получава от него директни такси. На забележка, че инвестицията ни е излязла скъпа, Дончев съобщи, че тя ще бъде избита за към 10 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР