След като във вторник шокира Байерн (Мюнхен) за 1:1 на

...
След като във вторник шокира Байерн (Мюнхен) за 1:1 на
Коментари Харесай

Бундеслигата видя още по-куриозен автогол от този на Цийлер

След като във вторник шокира Байерн (Мюнхен) за 1:1 на “Алианц Арена”, в този момент Аугсбург разруши Фрайбург с 4:1 вкъщи. Последната среща от 6-ия кръг в Бундеслигата обаче няма да бъде запомнена толкоз с резултат, колкото с две други неща.

Първото е, че футболистите на домакините си вкараха смешен автогол, какъвто е съвсем невероятно да се види. В 49-ата минута, при 2:0 в тяхна изгода, домакините разрешиха на противника да стигне до вратарското поле, където след карамбол футболист в бяло изрита топката в съотборника си Жонатан Шмид и тя спря в мрежата. Това попадение е даже по-куриозно от съботния автогол на Рон-Роберт Цийлер в мача на неговия Щутгарт против Вердер (Бремен).

Иначе автоголът на Аугсбург не се оказа съдбовен, тъй като нападателят Алфред Финбогасон беше във вихъра си. Исландецът наниза хеттрик (34’, 68’-дузпа и 83’), с което излезе отпред във безконечната голмайсторска листа на баварците в Бундеслигата с 25 попадения на сметката си. Преди него пък Каиуби беше извел домакините напред в 19-ата минута.

The 161 day wait is OVER!#FCA win at home for the first time this season and win in style! #FCASCF 4-1 (FT) pic.twitter.com/qaNlJYdVCd
— FC Augsburg English (@FCA_World) September 30, 2018
За тима от “WWK Арена” това е втора победа от началото на акцията. Фрайбург е с точка по-малко - 7. СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 6 кръг, неделя 30 септември  Аугсбург 4:1краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР