След като в социалните мрежи тръгна слух, че Алекс и

...
След като в социалните мрежи тръгна слух, че Алекс и
Коментари Харесай

Бившият на Джулиана Гани подпали мрежата с това признание за Алекс от Ергенът

След като в обществените мрежи потегли слух, че Алекс и Илиян Найденов са повече от другари, някогашната половинка на Джулиана Гани реши да обясни този въпрос.

На стори в Инстаграм Илиян опроверга слуховете и написа, че фотографията е от рождения му ден. Той бил поканил Алекс, само че тя имала среща с Виктор, по тази причина Илиян поканил и Ергенът.

„ На фотографията Алекс просто повърхностно е поставила ръката си върху единия ми крайник, тъй като сме нагъчкани на сепарето като сардини. Другата ми ръка е поставена върху другия ми крайник, с нея държах пура и фотографията по този начин е изрязана, че наподобява по този начин като че ли сме се хванали за ръце. Ние сме просто положителни другари, по този начин да кажем “, изяснява Илиян.

Фитнес гуруто е сърдит на медиите, че го наричали фитнес инструктор.

„ Стига сте писали, че съм фитнес инструктор, тъй като това е малко неуместно, защото е пределно ясно и очевидно от всекидневието ми и всичко което качвам, че не съм “, отбелязва Найденов. "Това, че имам фитнес център и да кажете, че съм инструктор е все едно най-хубавият ми другар да има дискотека и ние да кажем, че той е диджей, барман или хост “.

Илиян даже предлага парична премия за журналиста, написал най-кадърната публикация за него, а като бонус щял да я показа в неговия профил, написа "Телеграф ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР