След като цяла седмица една от водещите теми бе Курт

...
След като цяла седмица една от водещите теми бе Курт
Коментари Харесай

Нападнаха Мюлер и жена му, защото продават... сперма на кон, и то "солено"

След като цяла седмица една от водещите тематики бе Курт Зума и експанзията му против котка, в този момент е ред на друго животно и различен футболист. Става въпрос за дългогодишния футболист на Томас Мюлер, като е въвлечена и неговата брачна половинка.
Двамата са си навлекли гнева на организацията за отбрана на правата на животните PETA. Томас Мюлер и неговата брачна половинка Лиса, която е първенец по дресиране, имат лична плантация. Играчът даже неотдавна призна, че един от конете е контузен.
" За страдание, имамел оши вести. Нашият любим Д`Авие няма да е на линия в идващите месеци. За злощастие, той се подхлъзна по време на тестови извършения за сезона и падна неприятно. Той получи травма към зоната на копитото и ще има потребност от цялостна отмора в идващите няколко месеца. Той е крепко момче, а и можеше да е по-зле " - написа тогава Мюлер.
Според информацията, конете се употребяват и за изследвания, а семейство Мюлер продава замразена конска сперма. Тя коства 200 евро за веднъж. От PETA упрекват семейство Мюлер и за травмата, и за продажбата на сперма.
За първото настояват, че травмата е можело да се избегне, а за второто - че конът е принуждават да прави секс принудително. " Ужасно е, че провъзгласили се за фенове на конете карат животните, за които се грижат, да вършат секс принудително, с цел да изкарват оптимално доста пари от тях. Контузиите на Д`Авие при Лиса и Томас Мюлер можеха да се избегнат изрично " - показа Яна Хогер - представител на групата.
Наскоро пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР