След като цял живот е бил в светлината на прожекторите,

...
След като цял живот е бил в светлината на прожекторите,
Коментари Харесай

Принц Уилям озадачен от въпроса за неудобното бельо на нищо неподозиращата баба

След като цялостен живот е бил в светлината на прожекторите, принц Уилям е ловък в диалозите с обществеността, най-малко през множеството време. Въпреки това, когато бил млад мъж, кралският крал се оказал изцяло стъписан, когато една баба му задала случаен въпрос за бельото и останал съвсем безгласен.

Уилям призна за случая в изявление, което даде, с цел да означи края на студентския си живот, защото беше подготвен да приключи Сейнт Андрюс, по време на което той разиска както опита си в университета, по този начин и очакванията си за бъдещето.

Тогава на 22 години Уилям изясни в изявлението, че въпреки да е можел да живее относително естествен живот като студент – да си пазари самичък, да посещава кино и „ в общи линии всичко, което желая [да] в действителност “ – което той разказа като „ просто брилянтно “.

Въпреки това той призна, че от време на време към момента би трябвало да се оправя със „ странни подходи “, до момента в който е на открито. „ Имал съм един или два странни случая. Ако намеквате, че са ми предложили брак на улицата, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР