След като три пъти за три дни смени мнението си

...
След като три пъти за три дни смени мнението си
Коментари Харесай

Марешки зове протестиращите да не блокират бензиностанцията му в Люлин

След като три пъти за три дни смени мнението си дали ще поддържа концепцията на ГЕРБ за Велико национално заседание, водачът на ”Воля ” Веселин Марешки насочи апел към протестиращите да не блокира бензиностанцията му в столичния квартал ”Люлин ”. По думите му уредници на антиправителствените митинги, които предизвикат хората да затварят негови бензиностанции са президентът Румен Радев, Мая Манолова и Христо Иванов.
Марешки направи това във видео обръщения, оповестено в профила му във Facebook, само че и в допълнение публикувано от пресцентъра на партията му.

" Мимолетната ви популярност ще отмине, истините ще излязат нескрито. Хората ще ви не помнят - и това е в най-хубавия случай. Бог да пази България от такива реформатори и нови войводи като вас! ", декларира Марешки в обръщението.

Той показва, че е единственият политик, който е на страната на народа и който не е привързан със статуквото и с корупционни схеми и повече от 25 години оказва помощ на хората да живеят по-добре.

" В миг, в който в цялата страна се надпреварват да вършат фейсбук групи с хиляди ограбвани българи и упорстват да отворя и в техния град бензиностанции и аптеки, в този миг предводителите на метежа Румен Радев, Мая Манолова, Христо Иванов, " Отровните " са ви призовали да не купувате медикаменти и горива от моите аптеки и бензиностанции. С което де факто са ви призовали да отидете при картела! И на процедура са създали признание на кого служат. Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела, на корупцията, на контрабандата ", декларира Марешки, представен от партийния пресцентър.

В обръщението се показва, че водачите на митингите стигат по-далеч и желаят " още по-голяма безредица " като приканват за блокиране на бензиностанцията в квартал " Люлин " в София.

" Не се поддавайте на тези долни провокации на Радев, Манолова, Иванов и всевъзможни други отровители. Нека ние сме рационалните ", показва Марешки.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР