След като Светлана Гущерова призна, че тежи 39 кила и

...
След като Светлана Гущерова призна, че тежи 39 кила и
Коментари Харесай

Чувай, Боже!! Светлана Гущерова: Хриси ми каза, че ако не напълнея, няма да прави с*кс с мен!

След като Светлана Гущерова призна, че тежи 39 кила и даже го документира с фото в мрежата, всички гръмнаха, че плеймейтката е анорексичка. Тя увери, че си е правила цялостна кръвна картина и всички вероятни проучвания - здрава е и няма анорексия, просто се харесвала слаба, тъй като била ниска.

Е, визията на Светланчето за слаба, много се разминава с тази на естествените хора, а явно и с тази на брачна половинка й Християн Гущеров. Самата русокоска разкри, че нейният Хриси желал тя да качи няколко кг и да се докара най-малко до 45 кила, тъй като по този начин не я харесвал като жена.

" Каза ми, че в случай че не кача, нямало да прави с*кс с мен. Да бе, да, все едно ще го чувам. Все се майтапи, а ето, че имаме четири деца ", хили се Светлана и споделя, че никой и нищо не може да я убедят да се откаже от режимите, глада и безкрайните си фастове. През тези фастове тя не поставя залък в уста в продължение на 20 часа.

Майка й също не харесвала метода й на хранене и се била съюзила с Християн, само че не им се отворил парашутът да я убедят. " Хриси се майтапи, че забременявам, с цел да мога да хапвам. Защото единствено това е времето, когато не се отнемам от нищо и лапам като невидяла ", споделя Гущерова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова Гущерова анорексия фастове
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР