След като спечелиха приза за Мис Плеймейт, много от красавиците

...
След като спечелиха приза за Мис Плеймейт, много от красавиците
Коментари Харесай

Златка Димитрова се похвали - свалила е 6 см от талията! Как го направи?

След като завоюваха наградата за Мис Плеймейт, доста от хубавиците стартираха лични бизнеси в разнообразни сфери - някои от тях направиха свои марки за дрехи, други - за грим, трети пък направиха свои салони за хубост. Златка Димитрова обаче реши да вземе няколко дини под една мишница и към този момент по всичко проличава, се оправя добре. Тя има собствен бранд с добавки, занимава се с хранителни и фитнес режими, а от известно време работи и като ефирен водещ.

Виж още: Честито! Светлана Гущерова стана майка за повторно, хубавицата и този път кри бременността си

Всички тези занимания на Златка обаче са обединени от едно нещо - положителната спортна визия, без компромис що се отнася до здравето. А хубавицата има и нов мотив да се похвали - тя сполучливо се раздели с 6 см от талията си, като аргументите са това са в променените хранителен и подготвителен проект. Нейният треньор, несъмнено, е половинката ѝ, фитнес гуруто Кирил Танев. 

Виж още: Антония Петрова се оплака: Станахме обект на посягане над персоналното ни имущество

" Както постоянно съм казвала, не е значимо единствено да вървиш на фитнес, а да имаш цел и още по-важно да знаеш по какъв начин да се храниш и да тренираш с цел да я постигнеш ", написа Златка. Какъв е хранителният и подготвителен режим на плеймейтката, не излиза наяве, само че и да е споделила, добре е да се знае, че всяко тяло има разнообразни потребности и особености, тъй че всеки проект би трябвало да е съгласуван с тях. 

Виж още: Ивана от " Игри на волята " с обръщение към девойките! Какво следва на инфлуенсърката след шоуто

А по какъв начин се оправя Златка със арестуваната вода - проблем, който доста от нас постоянно имат. Ами, доста просто - тя се храни вярно и изчистено и просто не задържа вода. Въпреки това обаче, от последните story-та на Танев виждаме, че двамата са си разрешили пица. Каква е вярната тактика следователно - връщане към обикновено и изчистено хранене, доста вода и тренировки.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР