След като “случайно вчера спря тока на половин София, днес

...
След като “случайно вчера спря тока на половин София, днес
Коментари Харесай

Гешев: Призовавам парламента да публикува на своя сайт всички внесени материали срещу Борисов

След като “случайно ” през вчерашния ден спря тока на половин София, през днешния ден Борисов споделил, че съм се подготвял за политик, до момента в който съм заемал длъжността основен прокурор.

 

Това разяснява във " Facebook " Иван Гешев.

 

Преди това с присъщата за него непоследователност първо сподели, че няма да се откаже от депутатския си имунитет, а половин час по-късно съобщи противоположното. Утре може отново да размишления. Пак по неговите думи, доверието му към прокуратурата внезапно се повишило след освобождението ми като основен прокурор.

 

Освобождаване, зад което нямам подозрение, че стои той. Това е висока оценка за моята активност. Отново приканвам лицето Бойко Методиев Борисов да си подаде оставката като народен представител заради липса на геройство, написа още той и добави:

 

Призовавам Народното събрание да разгласява на своя уебсайт всички импортирани материали против Борисов. Защото народа има право да знае истината Тогава може да се окаже, че, до момента в който е бил министър-председател Борисов, се е подготвял за съда.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР