След като синдикатите искат още 170 млн., да кажат откъде

...
След като синдикатите искат още 170 млн., да кажат откъде
Коментари Харесай

Ганев от ПП-ДБ: Има сериозна вероятност да не се изпълнят всички приходи в бюджета

След като синдикатите желаят още 170 млн., да кажат от кое място да се вземат тези пари. Искат да се усилят налози или да се понижат други разноски, в случай че да, кои тъкмо? Бюджетът е под напрежение в приходната част - има сериозна възможност да не се изпълнят всички доходи. Това съобщи за " Твоят ден " депутатът от ПП-ДБ Георги Ганев.

" Капиталовата стратегия също беше доста напрегната в проверката на служебното държавно управление, както и в плана на постоянното. Тя към този момент беше понижена с над 3 милиарда, настоящата прехрана е понижена на настоящ ремонт и поддръжка на пътищата. Ако синдикатите имат рационални и смислени оферти, които могат да се приложат, сме отворени да ги чуем. Цел на бюджета е да няма шансове за фискален апокалипсис ", разяснява той.

Според него пари против промени е добър принцип. " Министерство на вътрешните работи би трябвало да ни убеди, че ще имаме повече сигурност като жители. Полицаите би трябвало да обезпечават ред и сигурност на обществото. Ще платим, с цел да получим тъкмо това. Ще се усилят заплатите, в случай че има публично богатство за народа. Подобрена продуктивност може да е изискване за повече пари ", съобщи Ганев.

По думите му приемане на по този начин заложен въпрос на референдума за опазване на лв. може да аргументи доста проблеми и възбрана за боравене с непознати валути. " При отговор " не " Народно събрание би трябвало да пристъпи към основаване на най-малко още една валута в България. " Възраждане " могат да сезират Конституционен съд, питането ще бъде позволено, а в случай че въпросът се окаже позволен за референдум, ще стартира акция ", уточни той. И добави, че средата на следващата година ще бъде съответстващ миг за масирана разяснителна акция за еврото. А би трябвало да се обяснят и рисковете при нечленство в еврозоната.

" Опасението е, че следователно валутният ръб може да падне. Затова е значимо България да не се отхвърля от еврозоната ", акцентира Ганев.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР