След като Силвия Лулчева го насоли в национален ефир преди

...
След като Силвия Лулчева го насоли в национален ефир преди
Коментари Харесай

Недораслият водещ на „Тази събота и неделя” втрещи с глупости за суингъри и баджаначки

След като Силвия Лулчева го насоли в народен ефир преди десетина дни, че не е квалифициран за изявлението си с нея, водещият на „ Тази събора и неделя ” Митьо Маринов продължи да се излага и в идната си тв изява с артисти. Вместо да се постарае да е съответен, младокът от Би Ти Ви се държа като недоразвит младеж и избълва хиляди нелепости, когато в студиото му гостуваха Александър Сано и Луиза Григорова.

 

Митьо Маринов може и да е бил добър политически кореспондент в Би Ти Ви, само че има още доста самун да изяде и книги да прочете, в случай че желае да е съответен като водещ. Момчето от „ Тази събота и неделя ” втрещи утринния ефир предишния уикенд с нелепости за суингъри и баджаначки. Повод за това беше представлението „ Отблизо ” с Луиза Григорова, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева, чиято премиера беше преди няколко месеца, само че водещият нямаше никаква визия от тази детайлност, нито си беше направил труда да гледа кино лентата по пиесата, в който играят Джулия Робъртс и Джъд Лоу.

В студиото бяха поканени Луиза и Сано , които трябваше да опишат за спектакъла си. Актрисата стартира да изяснява, че в него се споделя за любовен четириъгълник – четирима души, които непрестанно се сменят като сътрудници. „ Аз съм чувала нееднократно и два пъти за двойки, които разменят сътрудниците си ”, сподели тя. Очевидно визираше случаи, в които двама души се разделят с половинките си, с цел да бъдат дружно, а отхвърлените сътрудници също влизат във връзка между тях. Но Митьо Маринов, единствено като чу за промяна на сътрудници, прекъсна събеседничката си и изстреля в народен ефир: „ Суингъри им споделят, знам аз! ”. Актрисата опита да изясни, че в действителност не става въпрос тъкмо за това, а тематиката е надълбоко психическа: „ Не за наслаждение! Винаги има някой, който страда в тази история! ”, сподели тя. Александър Сано добави, че пиесата правела дисекция на любовта и че, когато двама души се разделят с една жена, сред тях се появява взаимност. Луиза добави, че „ дамите също се сплотяват ” в страданието си, а Митьо очевидно доста се зарадва на тематиката: „ Те баджаначки ли стават? ” , попита той. Събеседниците му безусловно онемяха.

Няколко секунди по-късно стана ясно, че Сано се отхвърля да приказва съществено, очевидно осъзнавайки, че с този водещ няма по какъв начин да се получи. „ Не знам за какво думата „ зет ” постоянно ми е звучала като стомна ”, сподели той. „ Може би баджанаците и дамаджаните вървят ръка за ръка? ”, опита да е остроумен Митьо, очевидно несъзнавайки по какъв начин се излага. Накрая самата Луиза реши да задава въпроси на сътрудника си, с цел да излязат всички от неуместната обстановката. Но водещият не й даде опция. Колежката му Бесте Сабри, която очевидно също не знаеше какво прави, най-малко съумя да резервира възпитание, придържайки се към авансово написани въпроси, които най-вероятно са й били връчени от редакторите на предаването. Личеше, че и двамата нямат никаква показа от това, за което се приказва в студиото им.

Явно двамата водещи не са си взели поука след абсурда със Силвия Лулчева от предходната седмица, която в прав текст им сподели, че би трябвало да се готвят по-добре за интервютата, които вършат. Липсата на подготвеност на Митьо и Бесте блестящо проличава в ефира, когато става въпрос за тематики от региона на културата и изкуството, каквито обичайно се показват в „ Тази събота и неделя ”. В такива случаи би трябвало или да дават опция на някой по-запознат да прави интервютата в студиото, или самите те да се приготвят в тази област.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР