След като сестрите Хадид се изказаха в социалните мрежи за

...
След като сестрите Хадид се изказаха в социалните мрежи за
Коментари Харесай

Семейство Хадид получава смъртни заплахи заради подкрепата си към Палестина

След като сестрите Хадид се изрекоха в обществените мрежи за обстановката в Израел, и обявиха своята поддръжка за Палестина - в този момент берат плодовете на омразата.

Таблоидът TMZ осведоми, че цялото им семейство получава смъртни закани, които са ги предиздвикали да се опасяват за живота си. Според негови източници предизвестията идват по разнообразни способи - посредством имейли, обществени мрежи и даже позвънявания. Запознати споделят, че телефонните номера на няколко членове на семейство Хадид са изтекли в Интернет през последната седмица. Непознати хора им пращат послания, в това число и графични описания на това по какъв начин биха направили изтезанието на фамилията. Това е принудило холивудските звезди да сменят номерата си, с цел да избегнат непрекъснатите закани. Таблоидът написа, че Мохамед - бащата на Джиджи, Бела и Ануар - обмисля да се обърне към ФБР.

(От ляво): Джиджи, Ануар и Бела Хадид
Снимка: Getty Images
Припомняме, че Джиджи наруши мълчанието си след нападението на Хамас, което изглеждаше премерено ненапълно, само че последните ѝ забележки провокираха гнева на доста хора. 

В отговор формалният акаунт на Израел в изтекло " стори " в Instagram разкритикува изказването на Хадид, написа " Independent ". Изданието оповестява, че текстът е бил следният: " Джиджи, спахте ли през последната седмица? Или просто нямате нищо срещу да си затваряте очите за това по какъв начин еврейски бебета биват заклани в домовете им? Мълчанието ви доста ясно демонстрира къде стоите. "

И тя, и сестра й Бела, са единомислещи в поддръжката си за палестинската идея. Те са участвали на шествия и демонстрации. През май 2021 година двете провокираха огромен скандал поради обява, която гласеше, че " Израел не е страна, а по-скоро земя, заселена от колонизатори ", напомня " Daily Mail ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР