След като се забавлява в публичен дом, високопоставен служител на

...
След като се забавлява в публичен дом, високопоставен служител на
Коментари Харесай

Банкер умря от инфаркт в само-мазо секс с маска на главата и дилдо в задника

След като се забавлява в обществен дом, почитан чиновник на една от огромните московски банки умря от инфаркт. Трагедията станала в първокласен коптор в съветската столица, в който полово се обслужвали ВИП клиенти, на 26 декември. 

Във съдбовната за него вечер банкерът платил на собственичката на вертепа (официално регистриран като масажно студио) към 120 000 рубли (приблизително 2400 лева) за ексцентрични полови удоволствия. Услугата включвала всевъзможен тип култове, след които и садомазохизъм. 

Заможният клиент бил обслужен персонално от дъртата мадам, въртяща обществения дом. Той упорствал да бъде обладан от нея с пенис колан, след което да му се приложи " златен дъжд " (уриниране врърху него), разказват желанията му жълтите медии в Русия. Докато труженичката на платената обич го налагала гневно с бич, 55-годишният мъж безусловно починал от кеф. Проститутката се пробвала да го реанимира, само че той бил безжизнен. Тогава тя обезпокоена се обадила на " Бърза помощ " и на полицията.

На място пристигнали служители на реда и медици от незабавна помощ, които установили, че мераклията е умрял на място от солиден инфаркт. Най-вероятно преди половия акт богаташа е употребил опиати, което ще бъде доказано след направената аутопсия.

Лекарите и силите на реда били шокирани, когато видели мъртвеца гол с гумена маска на главата с прорези за очите и устата, от която висял маркуч, наподобяващ този на противогаз. В задника му пък имало напънахо гигантско дилдо. Името на банкера не се оповестява. Той е бил фамилен, татко на 3 деца, имал и внуче.

* Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР