След като се справиха отлично с двата си мача от

...
След като се справиха отлично с двата си мача от
Коментари Харесай

Кабаков ще свири на Модрич и компания срещу Азербайджан

След като се оправиха чудесно с двата си мача от елиминациите на Шампионската лига и лига Европа, най-хубавите наши футболни рефери – Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков, през днешния ден получиха следващия си влиятелен наряд в Европа.
 Феновете на Левски написаха декларация против съдията в Разград
Триото български рефери ще управляват европейската подготовка сред международния вицешампион Хърватска и Азербайджан в Загреб, а за четвърти арбитър е избран Никола Попов, оповестява осведомителна организация " Темпо Нюз ".

Мачът в хърватското столица е от група Е на квалификациите за Европейското състезание през 2020 година и ще се играе на 21 март – четвъртък, от 21,45 часа на емблематичния стадион „ Максимир “.

Поредният влиятелен наряд за Кабаков, Маргаритов и Вълков идва след безупречното съдийство на българските рефери в 6-ия кръг на Шампионската лига сред Валенсия и международния гранд Манчестър Юнайтед, както на 1/16-финала от лига Европа сред „ Брюж “ – „ Република България Залцбург “, където те се показаха на високо равнище.

В групата на хърватите с изключение на Азербайджан, са още тимовете на Уелс и Словакия, а мачът в Загреб в четвъртък се чака с огромен интерес.

Иначе общо 55 тима са разграничени в 10 групи в тези квалификации за Евро 2020, като всички мачове в тях ще се изиграят през тази година.

Първите две селекции от всяка група ще намерят място на шампионата, до момента в който още четири ще се класират след баражи.

Както е известно отборът, спечелил Лигата на нациите се класира непосредствено за борбата за короната на Стария континент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР