След като се събудила от купон 33-годишната Елизабет Греъм имала

...
След като се събудила от купон 33-годишната Елизабет Греъм имала
Коментари Харесай

Елизабет отиде на купон, обърна 5 коктейла и сутринта се събуди с остра левкемия

След като се събудила от ваучър 33-годишната Елизабет Греъм имала чувството, че снощи е изпила не по-малко от 20 коктейла. Но когато махмурлукът не отминал и на идващия ден, тя потърсила помощ от доктор. В резултат анализът на кръвта посочил, че жителката на Пейсли, Шотландия, е заболяла от левкемия, оповестява Mirror, представен от Блиц.

" През по-голямата част от купона бях на дансинга. Не обичам да се напивам и в тази нощ 5 коктейла ми бяха безусловно задоволителни. Независимо от това на сутринта се разсъниха с призрачен махмурлук. А след още два дни се оказа, че това е рак!

Как се е стигнало до тази трагична диагноза. Няколко дни преди купона Елизабет необичайно се изприщила по краката и чувствала непрекъснато уязвимост. Тя решила, че най-сетне е забременяла. Тестът обаче посочил негативен резултат и дамата си разрешила на разпусне на ваучър.

На идващия ден ѝ тя се чувствала доста неприятно и лекарите диагностицирали  остра промиелоцитна левкемия. Трябвало да стартира неотложно изнурително химиотерапевтично лекуване. 

Елизабет споделя, че ѝ се наложило да премине през ужасни тествания, само че в края на краищата тя съумяла да победи заболяването. В момента поддържа акцията " Буквално в този момент "  за проучването на рака във Англия.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР